Натягувач для поліпропіленової стрічки

Доступно: На складі

860,00 ₴
Ціна / шт: 860,00 ₴
Кратність замовлення складає
1 шт.

Натяжитель для поліпропіленової стрічки використовується для упаковки і обв'язки пп-стрічкою гофроупаковки. Застосуються як при обв'язці однієї коробки, так і для групової упаковки гофротари на палетах. Спектр його застосування не обмежений гофроупаковку. Натягувач можна застосовувати при обв'язці будь-якого типу вантажів пакувальної поліпропіленової стрічкою. Для того, щоб скріпити пакувальну стрічку використовують спеціальні скріпи. Їх ви можете знайти у нас на сайті. Інструмент простий в експлуатації. Для того, щоб упакувати вантаж, необхідно заправити стрічку в апарат, обернути впаковується, предмет і вставити стреппинг стрічку в натяжна механізм. Потім натягнуту стрічку закріплюють  скріпами .

Натяжитель виконаний з металу, він міцний і простий в застосуванні. За допомогою нього ви легко зможете обернути будь-який вантаж пп-стрічкою. Для того, щоб купити натягувач для поліпропіленової стрічки, зателефонуйте нам, або оформите замовлення у нас на сайті.

Важливо! Для захисту кутів коробів при обв'язці стреппинг стрічкою використовуйте захисні куточки з картону і пластику .

Відгуки

Ще немає відгуків