Час роботи: дні/години:
Пон - П'ят / 9:00 - 17:00

Інструмент для стрічок

Якщо у вас невеликий обсяг упаковки або упаковка вантажів має періодичний характер, ідеальним рішенням буде застосування ручних інструментів для обв'язки стреппинг стрічкою і стрейч плівкою.

Ручний інструмент дозволяє виробляти упаковку в будь-якому місці знаходження вантажу, не вимагає кваліфікованої робочої сили і має низьку ціну. Ремонту інструмент практично не підлягає, тому при використанні слід звернути увагу на його призначення. Наприклад небажано натягувати ПЕТ стрічку інструментом, призначеним для поліпропіленової стрічки або затискати скобу 15мм кліщами для 12мм скоби і т.д. Також слід звернути увагу на те, що упаковка малих предметів машинками для поліпропіленової стрічки (стреппинг натяжители), практично неможлива, в цьому випадку можна розглянути придбання напівавтоматичних стреппинг машин. Пакувальні столи не тільки значно спрощують роботу з пакування малих предметів, але також дозволяють значно економити на витратних матеріалах (скоба, пряжка).

Якщо ви тільки починаєте впроваджувати на підприємстві упаковку стягивающими (стрепп) стрічками, зверніться до менеджерів нашої компанії і ми допоможемо підібрати Вам оптимальний набір інструментів, обладнання та вид стрічки для упаковки.